Berichten

23 april 2018 – stichting Zachtelijn akte passering notaris Luyer

Bestuur van de stichting Zachtelijn 23 april 2018

De stichting stelt zich ten doel het haken en breien te behouden door middel van projecten, het vormen van gemeenschappen en onderwijs

Projecten op dit moment: De Breischool, De Kinder Breischool met Sterrenprogramma, Kledinglijn Ronald McDonald Knuffel konijn, Knitted Knockers Nederland en chemomutsen voor de stichting Bribos

De Breischool is TKGA member

Bribos 7 juni 2017

St Antoniushove Den Haag – Bribos

Woensdag 7 juni jl. zijn Caroline en Corrie afgereisd naar Brigitte Bosman met een grote gehaakte boodschappentas vol chemomutsen. In de verwenkamer die recentelijk verhuist is van Westeinde in Den Haag naar St Antoniushove in Leidschendam, zijn we hartelijk ontvangen door Brigitte en collega’s met koffie, thee en een koekje die we natuurlijk niet namen.

We zijn rondgeleid en hebben de stapel mutsen achtergelaten. Ze zijn er heel blij mee! Hartelijk dank aan iedereen die meegeholpen heeft. Volgende stapel brengen we weer ergens in oktober. Wie mee wil mag mee!

Windvang Westlander Breien! Voorjaar 2017 ❤️??

GroepWestlander van meester Andy

Lieve Alie, Bo, Michaela, Nadia, Jamie en Stella,

wij hebben van jullie genoten! En wat hebben jullie een mooi werkje gemaakt. Muts of col met en zonder ponpom. De wol is 100% merinowol, lekker zacht, en kan gewassen worden in de wasmachine op 40 graden. De steken die jullie geleerd hebben zijn: opzetsteken en rechte steken. Het patroon heet ribbel, alle naalden recht.  Tot de volgende keer ????

Groetjes

De Breischool