De Kinder Breischool

Kinderen t/m 17 jaar mogen altijd op donderdag- en vrijdagmiddag aanschuiven

Adres: Wijkjutter, Uitvaltij 2 in Noordwijk
beide dagen van 15:30 tot 16:30 uur

We verzinnen samen projecten om te gaan doen zoals een muts of een sjaal die jij leuk vindt. De Breischool neemt altijd materiaal mee maar je mag ook zelf wol kopen als je iets moois gevonden hebt, zeker voor grotere projecten als je al een beetje kunt handwerken.

Breitas

Het is fijn om je spulletjes op te kunnen bergen zodat je breiwerk niet helemaal in de knoop gaat. Je kunt zelf een tas meenemen of je kunt bij de Breischool een breitas kopen, die kost 10 euro.

Brei- of haak-sterren verzamelen

Je verdiend ze door steeds meer brei- en  haak  vaardigheden onder de knie te krijgen.

Brei en haaksterren programma

Via de Sjors Sportief/Creatief website mag je je ook altijd inschrijven als het boekje weer uit komt. Maar je mag ook zo komen.

Ben je ouder dan 14 jaar en zou je liever een ’eigen’ groep willen vormen?

Dan willen we dat graag bespreken en realiseren met elkaar. Dan gaan we op zoek naar een ruimte en een vrijwilligers die willen begeleiden!