De Kinder Breischool

Het is altijd gratis 🌸

Wat is de bedoeling?

We komen gewoon bij elkaar, iedereen kan aanschuiven met zijn of haar haak of breiproject en hulp krijgen als het nodig is. Je mag 10 minuten komen maar ook de hele tijd. Er is altijd 1 ‘juf’ aanwezig om je te helpen maar soms moet je even geduld hebben.

We verzinnen ook samen leuk projecten om te gaan doen zoals een muts of een sjaal die jij leuk vindt. De Breischool neemt altijd materiaal mee. En als je serieus bent om het te leren en het vaker wilt doen, dan krijg je een mooi breitas kado waar je je wol en naalden in kunt bewaren en ook je opschrijfboekje en sterren….

Heb jij al brei- of haak-sterren?

Je verdiend ze door steeds meer brei- en  haak  vaardigheden onder de knie te krijgen. En wij willen je dat graag leren!

Brei en haaksterren programma

WORKSHOPS

Via de Sjors Sportief/Creatief website kun je je inschrijven:

op 2, 9,16 en 23 november a.s. de workshop knuffelkonijntje breien voor beginnende breiers/sters. Je leert dan steken opzetten, recht breien, afkanten en een pompom maken. Je krijgt de materialen van de Breischool. Er is plek voor 4 kinderen en je kan op de wachtlijst (groep 5 t/m 8).

op vrijdag 1, 8 en 15 februari 2019 de workshop smartphone hoesje haken voor beginners en gevorderden. Beginners leren lossen haken en vasten, gevorderden mogen zelf een ontwerp maken. Er is plek voor 4 kinderen en ja kan op de wachtlijst (groep 8)