De Kinder Breischool

Heb jij al brei- of haak-sterren?

Doe je mee om ze te verzamelen? Je verdiend ze door steeds meer brei- en  haak  vaardigheden onder de knie te krijgen. En wij willen je dat graag leren!

Brei en haaksterren programma

De workshop voor paashaasje breien op 14, 21 en 28 maart a.s. is vol. Maar als je toch ook graag zo’n leuk konijntje wilt maken, mag je bellen 06 44533756. Dan spreken we samen af wanneer je komt.

Het is altijd gratis 🌸

Kinderen mogen altijd aanschuiven bij De Breischool in het Cultuurcafe op woensdag middag van 14-16u, gratis.

Als je nog geen project hebt om aan te werken is het handig dat je eerst even belt, dan neem ik wat spullen mee, goed? 06 44533756.

De Breischool biedt een paar keer per schooljaar een worskhop aan via Sjors Creatief: https://www.sjorssportief.nl/. Daar kun je je voor aanmelden. Hieronder de workshops waarvoor je je kunt aanmelden:

• paashaasje breien: vanaf 14 maart, is afgesloten
  • hier komt de volgende workshop