Handwerken op school

We proberen een bestand van vrouwen op te bouwen die het leuk vinden een uurtje per week op de basisschool met een klein groepje te haken of te breien.

Je hoeft geen pedagogische opleiding te hebben of klassikaal les te kunnen geven: het is heel klein en eenvoudig en vooral heel gezellig!

Locaties: voornamelijk in Noordwijk. Heb je contact met scholen buiten Noordwijk en wil je daar graag handwerken met kinderen, kun je je ook opgeven dan overleggen we hoe en wat.

Op dit moment zoeken we specifiek mensen voor de naschoolse opvang dagen op het Zeehonk in Noordwijk-Zee, dinsdag 9, 16 en 23 januari van 15:15 tot 16:30 uur.

Caroline en Annie gaan op de St Bonifacius school in Wassenaar met twee groepen handwerken in voorjaar 2018. Daarvoor zal ook hulp nodig zijn. Details volgen nog.

Als je interesse hebt mag je onderstaand formulier invullen dan nemen we contact met je op: