Knuffels voor de Kinderprikpost LUMC

Foto’s volgen nog, die kan ik nu niet uploaden

We zijn dit jaar begonnen met het maken (haken en breien) van knuffels voor de Kinderprikpost. En wat zijn ze er blij mee! Zowel de kinderen als de staf. Voor kinderen is het een geweldige troost en afleiding en de staf geniet van de glimmende gezichtjes.

We maken de knuffels van materiaal wat we hebben liggen maar je mag natuurlijk ook nieuwe katoen of acryl kopen als je er geld in wilt steken. De patronen zijn allemaal te vinden in boekjes en op websites. Mocht je idee├źn of patronen willen bel dan gerust of kom langs op woensdagmiddag in het Cultuurcafe.

Alle knuffels zijn welkom. Eens in de paar maanden brengen we ze weg naar de afdeling meestal samen met de kleertjes voor het knuffel konijn van Ronald McDonald daktuin. Je kunt je doorlopend bij ons inleveren of ik kom ze bij je ophalen als je in de buurt woont (telefoon 06 445 33756, Corrie)

Alvast bedankt voor het meedoen! Namens de kinderen en de staf.