Oproep vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers die mee willen helpen de Breischool te ondersteunen met hun talenten:

• knuffels maken voor de kinderprikpost van het Alexander Kinderziekenhuis in het LUMC
  • en helpen bij de kinderen

We ontvangen kinderen op donderdag en vrijdag van 15:30 – 16:30 uur in de Wijkjutter, Uitvaltij 2.

Donderdag voor 10 jaar en ouder en vrijdags 6-9 jaar. Maar kinderen die echt niet kunnen op de dag van hun leeftijdsgenoten mogen ook de andere dag komen.

U hoeft geen brei- of haakster te zijn. Wat u niet onder de knie hebt leer je snel in ons team en door de kinderen te helpen word je steeds beter. U kunt voor 1 dag aanmelden maar allebei is ook goed natuurlijk!

De knuffels mag u van eigen materiaal maken, liefst kleine knuffels om uit te delen en zelfs heel klein zodat de verpleegkundigen die in hun zakken kunnen dragen en de kinderen daardoor afgeleid worden van de prik. De Breischool heeft ook materiaal (garen) wat u kunt gebruiken. Er zijn verder voorschriften. Wij wassen de knuffels voor ze afgegeven worden en pakken ze netjes in voorzien van labels en kaartjes.

U kunt zich aanmelden bij Corrie Kuster 06 44533756. Hartelijk dank!