Ronald McDonald Kinderfonds knuffel

Doe je mee?

We gaan het Kinder knuffel konijn van het Ronald McDonalds Huis Leiden! We doen dat gezamenlijk met hen: wij maken ze, zij verkopen ze en houden de opbrengst. U mag de patronen ook voor eigen gebruik downloaden en maken voor een kind.

Adres waar je je kleertjes naar toe kunt brengen:
Cultuurcafe van Boekhandel van der Meer, Keuvel 1 –  woensdagmiddag 14-16u

en versturen kan ook, dan naar:
De Breischool, Kruizemunt 16, 2201 MX Noordwijk

Hartelijk dank namens het Ronald McDonald Huis Leiden!

Je vindt hier de maten van het kinderknuffelkonijn uitgebreid en nog handiger is het om zelf een konijn te kopen

De volgende patronen vind je in de de Patronenbibliotheek van De Breischool, klik hier op de link

Dit is een begin, er komen meer patronen en u/je kunt zelf eindeloos zelf varieren en leuker maken (© De Breischool feb 2018). Heeft u een patroon, wij zetten het graag op de site erbij! 

Onze eerste verzameling die we naar Ronald McDonald gaan brengen in september ziet u hier: Kijkboekje alle creaties die in september 2018 naar Ronald McDonald gegaan zijn

 

“Geef een knuffel! Zieke kinderen hebben de knuffel van hun ouders hard nodig. Dankzij de Ronald McDonald Huizen zijn papa en mama altijd dichtbij, om een verhaaltje voor te lezen, een paar troostende armen te bieden of een liefdevolle knuffel te geven. Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft ook een eigen knuffel. Deze exclusieve Ronald McDonald Kinderfondsknuffel staat symbool voor de knuffels die ouders aan hun zieke kind kunnen geven, omdat zij logeren in een Ronald McDonald Huis en hierdoor binnen enkele minuten aan het bed van hun zieke kind kunnen staan.” 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *