Ronald McDonald Kinderfonds knuffel

Doe je mee?

We gaan het Kinder knuffel konijn van het Ronald McDonalds Kinderfonds aankleden! We doen dat gezamenlijk met het Kinderfonds: wij maken ze, zij verkopen ze. De opbrengst is geheel voor het Kinderfonds. U mag de patronen ook voor eigen gebruik downloaden en maken voor een kind.

Adres waar je je kleertjes naar toe kunt brengen:
Cultuurcafe van Boekhandel van der Meer, Keuvel 1

en versturen kan naar:
De Breischool, Kruizemunt 16, 2201 MX Noordwijk

Hartelijk dank namens het Ronald McDonald Kinderfonds!

Je vindt hier de maten van het kinderknuffelkonijn uitgebreid en nog handiger is het om zelf een konijn te kopen, daarmee steun je het Kinderfonds ook meteen en je hebt een pas konijn.

Breipatronen (naald 3/3,5mm)

Basis broek

Basis t-shirt met inzet mouwtjes
Basis t-shirt (2) met aangebreide mouwtjes

Dit is een begin, er komen meer patronen en u/je kunt zelf eindeloos zelf varieren en leuker maken (© De Breischool feb 2018)

Ook haakpatronen zullen we uploaden.

“Geef een knuffel! Zieke kinderen hebben de knuffel van hun ouders hard nodig. Dankzij de Ronald McDonald Huizen zijn papa en mama altijd dichtbij, om een verhaaltje voor te lezen, een paar troostende armen te bieden of een liefdevolle knuffel te geven. Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft ook een eigen knuffel. Deze exclusieve Ronald McDonald Kinderfondsknuffel staat symbool voor de knuffels die ouders aan hun zieke kind kunnen geven, omdat zij logeren in een Ronald McDonald Huis en hierdoor binnen enkele minuten aan het bed van hun zieke kind kunnen staan.”