Ronald McDonald Kinderfonds knuffel – Leiden

Doe je mee?

We maken kleding voor het Kinder knuffel konijn van het Ronald McDonalds Huis Leiden! Wij maken ze, zij verkopen ze en houden de opbrengst. U mag de patronen vrij gebruiken ook voor eigen gebruik. We breien en haken met de seizoenen mee. Accessoires zijn ook welkom: tasjes, mutsen, sjaals, rugzakjes, slippers, schoenen, fruit etc.

Het makkelijkst is als u zelf een knuffel konijn aanschaft om uw maaksels op te passen. Als u die in Leiden bij Ronald McDonald haalt is de opbrengst voor hen, anders voor een ander punt in Nederland of het overkoepelende Kinderfonds. In alle gevallen steunt u meteen dit goede doel. Als u in de buurt van Noordwijk woont kunt u een konijn bij De Breischool kopen.

Adres waar je je kleertjes naar toe kunt brengen:
Cultuurcafe van Boekhandel van der Meer, Keuvel 1 –  woensdagmiddag 14-16u

en versturen kan ook, dan naar:
De Breischool, Kruizemunt 16, 2201 MX Noordwijk

Hartelijk dank namens het Ronald McDonald Huis Leiden!

De patronen vind je in de de Patronenbibliotheek van De Breischool, klik hier op de link

“Geef een knuffel! Zieke kinderen hebben de knuffel van hun ouders hard nodig. Dankzij de Ronald McDonald Huizen zijn papa en mama altijd dichtbij, om een verhaaltje voor te lezen, een paar troostende armen te bieden of een liefdevolle knuffel te geven. Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft ook een eigen knuffel. Deze exclusieve Ronald McDonald Kinderfondsknuffel staat symbool voor de knuffels die ouders aan hun zieke kind kunnen geven, omdat zij logeren in een Ronald McDonald Huis en hierdoor binnen enkele minuten aan het bed van hun zieke kind kunnen staan.”