Onze locatie: de Wijkjutter

Uitvaltij 2, 2201 WL Noordwijk

Wij mogen het wijkverenigingsgebouw van het Vinkeveld gratis gebruiken voor al onze bijeenkomsten, en daar zijn we geweldig blij mee! Zij publiceren onze bijeenkomsten ook op hun agenda en sturen het rond in de nieuwsbrief, en de koffie en thee tijdens de bijeenkomsten zijn gratis. Enige wederdienst is dat de Breischool bezoekers lid of donateur worden van de vereniging, het is €10 per jaar.

Het zaaltje is een oud klaslokaal van de Basisschool De Hoffenne. Deze school is nog maar gedeeltelijk in gebruik voor basisonderwijs. In het niet gebruikte deel hebben tot voor kort statushouders gewoond, nu wordt er les gegeven aan kinderen met een migratie achtergrond, Welzijn Noordwijk is er te vinden en de Wijkvereniging met zijn programma, allemaal hebben een eigen zaaltje. Kortom, een divers gebruik van deze school zolang die nog bestaat.

‘Ons’ zaaltje is rolstoel toegankelijk, het is licht en schoon. Er is een keukenblokje waar we koffie en thee maken en er staat een koelkast met fris dranken e.d. Er staan grote tafels en genoeg stoelen voor De Breischool. Wij hebben een gedeelte van het opslaghok ernaast tot onze beschikking voor onze materialen. Kortom super bedankt bestuur van de Wijkvereniging!! 

Wijkvereniging Vinkeveld

meld je aan als lid of donateur

Lid kun je alleen worden als je in de wijk woont, donateur word je als daarbuiten woont. Het is momenteel €10 per jaar.