Een workshop Op maat 

Iedere woensdagmiddag kun je aanschuiven bij De Breischool in de Wijkjutter met eigen project waarbij er altijd iemand is die je verder kan helpen. Je inspireert elkaar en leert ook van elkaar zonder het workshop format. Maar niet iedereen is op woensdagmiddag in de gelegenheid is te komen en daarom hebben we ook  avond workshops

Of we maken een workshop op maat. Voorbeelden van een workshop op maat is bijvoorbeeld dat de instructor op school langskomt en met een paar kinderen gaat breien. Of als je in een idee hebt voor je eigen handwerkgroep om eens een techniek samen te leren. Of als je vrienden/vriendinnen groepje allemaal tegelijk eens willen leren breien.

We bekijken je aanvraag en bespreken de mogelijkheden graag. Onze insteek is om het handwerk breien zoveel mogelijk door te geven aan de volgende generaties en vooral de techniek goed te onderwijzen zodat je nog meer plezier in je hobby krijgt. Er is een kleine vergoeding aan verbonden en ook de beperking dat we graag in en om Noordwijk blijven. Het is ook mogelijk om een video-les op te zetten, al dan niet live, dan overbruggen we iedere afstand.