Categories:

Lieve mensen,

Vanaf komende 1 oktober zal ik niet meer iedere week aanwezig zijn op de brei bijeenkomst. Het blijft wel voorlopig op de woensdag en gewoon van 13:30 – 16:00 uur. Joke heeft dan de leiding en de sleutel van de Wijkjutter. Ik ga me concentreren op workshops en online educatie van het breien. Misschien als dat allemaal op de rit staat dat ik gewoon weer iedere week er bij ben. Ik ben wel van plan om iedere eerste van de maand er bij te zijn.

De goede doelen breiwerkjes mogen nu naar Joke. Zij heeft ook het garen dat we van Zeeman gedoneerd hebben gekregen. In oktober komt er weer een actie voor ons, nu voornamelijk voor Royal. Soft hebben we namelijk nog heel veel.

Het bestuur van de wijkvereniging heeft aangekondigd dat er langzaamaan veranderingen doorgevoerd worden. De wijkactiviteiten gaan meer voorrang krijgen en dat betekent dat de woensdagmiddag niet meer exclusief voor ons is. Joke gaat een WhatsApp groep maken om je snel te informeren mocht het onverwacht niet doorgaan, dus niet meer via deze nieuwsbrief die alleen per mail binnenkomt.

De wijkvereniging Vinkeveld heeft ook gevraagd of de bezoekers van de Breischool zich als lid willen opgeven van de wijkvereniging, dat kost €10 per jaar maar is een redelijke wederdienst voor het gebruik van het gebouw. Je kunt je hier aanmelden: https://www.wijkverenigingvinkeveld.nl/lid-worden

Ik zal in de agenda op de website (www.debreischool.nl) goed bijhouden (waar en) wanneer de wekelijkse en andere bijeenkomsten zijn. De eerste workshop in de Wijkjutter staat er ook al in: november 3x en december 2x op donderdagavond. Ik wil dan de 2-kleuren-brioche techniek gaan doen en een prachtige sjaal maken. Over de workshop in Voorhout bij Made by You heb ik nog steeds geen informatie, de communicatie ligt stil maar dat wil niet zeggen dat het niet toch een keer doorgaat.

Volgende week is eerste woensdag van de maand, zie je graag dan!

Brei ze!
Corrie

Tags:

Comments are closed