Categories:

Lieve allemaal,

Het jaar is alweer bijna om en wat er is er veel gedaan! Allemaal heel erg hartelijk bedankt voor alle goede doelen breisels. Daar gaan we volgend jaar vrolijk mee door natuurlijk, ik heb al wat ideeën en Joke ook geloof ik.

We breien het jaar uit, dus alle woensdagen in de Wijkjutter gaan gewoon door ook begin januari, ze vallen precies voor of tussen de feestdagen. Dus schuif gezellig aan als je zin hebt tussen 13:30 en 16:00 uur.

De Breischool, onze Joke, stond in het Max Magazine (de tv gids van Max 9-15 december 2023, een landelijke oplage van ruim 600.000), zo leuk! Ik plak een foto hieronder.

De Workshop 2 kleur Brioche sjaal of col zit er bijna op, aankomende donderdag de laatste keer. Het was heel pittig voor iedereen maar er komen mooie dingen uit. Iedereen heeft keihard gezwoegd, geweldig! Ik blijf beschikbaar om je verder te helpen ook na 14 december, dus bel, mail, app gerust.

Volgende workshop is in januari en is alleen voor beginners. Die zit vol. Maart doen we er nog eentje en dan in mei weer eentje voor gevorderden. Ik heb een aanvraag gehad voor een ‘sokkenklas’. Mochten er meer mensen zijn die daar ook zin in hebben, laat maar weten dan plannen we wat uren in volgend jaar. Ik hoop wat meer op de woensdagen te komen met leuke patronen en nieuwe technieken.

Mijn tweede cursus bij TKGA, Knitting Instructor, is van start gegaan en ik hoop het diploma aankomend jaar te halen. De eerste workshop was daarvoor al heel erg inspirerend.

Ik wens iedereen:

Tags:

Comments are closed