Wie zijn wij

Ik hoop dat we met elkaar een bijdrage kunnen leveren aan het behouden en doorgeven van de kennis van breien voor de volgende generaties in ons dorp en er buiten, dat is mijn insteek.

Na 7 jaar gepionierd te hebben thuis, in het Cultuurcafe, in de bieb en op de scholen, ga ik nu echt brei- en afwerktechnieken leren in de Wijkjutter. Het zal je werk naar een hoger niveau brengen als je daar zin in hebt.

Dat leren doen we door middel van een project(je) voor een goed doel, iedere maand of twee maanden een ander project met andere technieken.

En breien is vooral ook een sociaal gebeuren. Je kunt thuis brei-meters maken, in de groep op woensdag gaat het niet zo snel maar hebben we het wel gezellig met elkaar en wisselen we van alles uit.

Jongeren van 10 – 15 jaar mogen om 16:00 uur aanschuiven. Dan geef ik in een klein groepje breiles. Daarvoor moet je je wel opgeven en kom je misschien even op een wachtlijst. Iedereen is welkom.

Op de andere pagina’s van de website lees je meer over onze goede doelen, het programma (agenda) enzovoorts. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief; die schrijf ik alleen als ik wat te melden heb zoals de aankondiging van het nieuwe project/thema of misschien een belangrijke mededeling. Dus geen wekelijkse berichten!

Groetjes en hopelijk tot ziens!
Corrie Kuster