Trainingen & Workshops

Hier vind je binnenkort een lijst met techniek trainingen en project workshops. Ik stuur een bericht zodra je kunt inschrijven. Nog niet aangemeld? Hieronder kun je je inschrijven. Gr. Corrie, 20/06/2024

Notificaties

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, thema's, etc.

We sturen geen spam, alleen de meest recente berichten van De Breischool!

Project workshops

Project workshops zijn workshops waarin we een project gaan maken. Duur ongeveer 5 lessen van 2 uur, 1x per week. In dat project leer je allerlei leuke breitechnieken. Er zullen ook beginners workshops bij zijn waarin we helemaal bij het begin beginnen met een makkelijk project.

Hieronder komt een lijst met projecten waarvoor je je kunt inschrijven met het moeilijkheidsniveau erbij. Mocht je daarover twijfelen bel dan gerust. Er zijn nog geen data aan gekoppeld; zodra een workshop vol zit plannen we de data.

Als je het niet afkrijgt in het aantal lessen, geen paniek, we zijn altijd beschikbaar om je verder te helpen via telefoon, whatsapp of mail. Je krijgt ook een boekje mee (handout) waarin alle technieken beschreven worden, het patroon en informatie hoe je ons bereikt.

De workshops kosten allemaal €10, exclusief materiaal voor het project. Koffie en thee zijn gratis.


technieken leren en/of opfrissen

Dit zijn bijeenkomsten van 1 sessie van ongeveer 3 uur waarin we ingaan op breitechnieken, afwerkingstechnieken, patroon lezen etc.  

Hieronder komt een lijst met onderwerpen waarvoor je je kunt inschrijven. Daar staat nog geen datum bij. Zodra aan les vol zit, plannen we een dag.

Het kan dan zijn dat je toevallig niet kunt, geen nood. We leggen een lijst daarvoor aan en plannen met genoeg mensen een tweede datum voor die les.

De trainingen kosten €5, inclusief oefengaren. Koffie en thee zijn gratis.Meet de instructeur 

Corrie Kuster, TKGA Certified Master Hand Knitter

Hoi, mijn naam is Corrie. Ik ben bijna 40 jaar nog steeds gelukkig getrouwd en we hebben 1 zoon die allang niet meer thuis, in Noordwijk woont. En… en ik ♥ breien!

Bij de TKGA heb ik veel geleerd over dit handwerk en dat wil ik graag doorgeven. Het is al 55 jaar mijn hobby en sinds 2014 ben ik er fulltime mee bezig met mijn Breischool. Wat ik leuk vind aan breien is dat je van een draadje zoveel mooie dingen kunt maken. Er komt heel veel bij kijken dus het houd je hersenen aardig bezig en tegelijkertijd geeft het ritme ook een bepaalde rust. Ik kan het alleen zittend dus je vindt mij ook zeker 3 keer per week in de sportschool! Ik hoop dit jaar mijn certificaat voor Knitting Instructor af te ronden bij de TKGA zodat ik een basis heb voor het lesgeven, dat is weer een ander vak! Ik leer van iedere sessie. We zijn vorig jaar oktober begonnen met de 1e workshop en in mei dit jaar (2024) hadden we al de vierde workshop. Ik heb er veel van geleerd en ik vond het super leuk!! De ervaringen kan ik weer verwerken in de aankomende workshops en, nieuw bij De Breischool, de technische lessen. Groetjes en Brei Blij!