Categories:

Hallo allemaal,

Morgen is het alweer 1 februari, tijd voor een nieuw thema. Maar eerst even dit ….

Ik ben geslaagd!!! Eindelijk heb ik dan mijn breidiploma van TKGA voor Certified Master Hand Knitter. Hele mond vol maar daar heb ik hard voor gewerkt :). En dan weet ik nog steeds niet alles maar wel een hoop. Morgen heb ik gebak bij me om het samen met jullie te vieren en hier thuis gaat de vlag uit!

het speldje is onderweg

Ik heb van het weekend een nieuw boek (gekocht in pdf) in de dropbox gezet van Jo Ann Luijken (Wolhalla) en Jolijn Copier “Handschoenen & Wanten brei je zo!”. Ook de gratis tabel voor sokken van Wolhalla staat er nu in, maar als je lid bent heb je dat al gezien.

En nu het thema: een top down gebreid design. Ook wel een leuk om te doen. Het is een vestje in ajour en gerstekorrel. Je kunt het met Super Soft of Royal van Zeeman breien, hebben we op voorraad (2 bollen). Voor Soft gebruik je naalden 3.75 (of 3.5) mm en voor Royal 4.5 mm (of 5 mm). Verschil is dat je ietsje minder steken hebt met de laatste variant., het origineel hieronder is op 5 mm gebreid. Het mutsje mag je ook doen maar heb ik nog niet vertaald uit het Engels, maar dat doe ik graag natuurlijk als je het wilt.

Graag tot morgen! En anders tot gauw.

Groetjes

Corrie Kuster

Tags:

Comments are closed